İzfak Anayasası

Fotoğraf Galerisi

İzfak Anayasası

•İZFAK - İzmir Fotoğraf Akademisi; eğitim, bilgi paylaşımı, Kültür sanat ve fikir üretimi ile fotoğrafçılıkla ilgilenen herkes için fırsat yaratır,imkan sağlar; Toplumsal ve kişisel gelişimi destekleyen, ifade, yaratıcılık, mükemmellik ve fotoğrafik çabaları etik kurallara bağlı kalarak her alanda besler.


•İzmir Fotoğraf Akademisi; üyelerinin fotoğraf bilgi ve deneyimlerini paylaşarak sürekli gelişim içinde olan eğitsel, sosyal,kültürel ve sanatsal bir çalışma grubu ortamıdır; kapıları fotoğraf çeken herkese açıktır. Profesyonel, ileri amatör, yeni başlayan ya da fotoğrafı bilinçli çekmek isteyen herkes, İzfak'ın sunmuş olduğu imkânlarından yararlanabilir, bu çatı altında kendisini mutlu hissedeceği bir uğraşı yaratabilir.      
 
•İzmir Fotoğraf Akademisi; sadece Fotoğraf üzerinde eğitsel çalışmalar yapmak üzerine yapılandırılmış olup, her bir katılımcı bu yapı içinde kendisini geliştirebilir, diğer üyelerle bilgi, deneyim ve fotoğraf paylaşarak daha iyi fotoğraflar üretmeye doğru keyifli bir yolculuğa çıkar. Akademi, takım ruhu içinde çıkılan bu yolculuğa üretken ve yaratıcı bir statü kazandırarak; fotoğrafçının kendisini geliştirici ve fotoğraf sanatına yaptığı katkılarını destekler; üyelerine çeşitli özel olanaklar, avantajlar ve organizasyonlar sağlar; çözüm ortaklıkları yaratır. Üyelerine özel koşullarda Sergi, Gezi, Yayın hizmeti gibi mkânlar sunar, benzer birçok etkinliği amacına uygun ve üretime dönük sonuç elde edecek şekilde organize eder.

•İzmir Fotoğraf Akademisi; Fotoğraf konuşanların sesi olmayı hedeflerken, Fotoğrafçı ve fotoğraf severlere sosyal ve saygın bir platform oluşturur. Üyelerinin önerileri, şikâyetlerini ve taleplerini önemser. Profesyonel, amatör ve yeni başlayanlarla hep eşit mesafede durmaya özen gösterir...

•İzmir Fotoğraf Akademisi; her fotoğrafcıya, konusu ne olursa olsun her türlü fotoğrafı nerede ve nasıl çekebilecekleri konusunda rehberlik eder, profesyonel danışmanlık hizmeti sunar.Genel Bilgiler  ve Fotoğraf üzerine her şeyi bulabileceğiniz bu platformda " Ar-Ge grupları,Temel Fotoğraf Atölyesi,Stüdyo Fotoğrafçılık Atölyesi,Haber fotoğrafçılık Atölyesi, Doğa Fotoğrafçılık Atölyesi, Belgesel Fotoğrafçılık Atölyesi, Dijital Fotoğraf Düzenleme Atölyesi, Endüstriyel Fotoğrafçılık Atölyesi,Meslek edindirme seminerleri,Online Sergi salonları,Uygulama Atölyeleri, Şehir ve Gezi fotoğrafçılığı, Fotoğraf yarışma sekreterliği,Foto maraton ve yarışma organizasyonu, Danışmanlık hizmetleri,Ekipman tedarikinde ekonimik çözümler" üretilir.

Diğer Haberler

Nerede kalmıştık...
Nerede kalmıştık...
Corona Günlerinde Biz...
Corona Günlerinde Biz...
Dünya
Dünya "Sıfır Atık" Afiş Yarışması Sonuçlandı
Biz de normalleşiyoruz...
Biz de normalleşiyoruz...
EGİAD 6.Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı
EGİAD 6.Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı
Galeri Diyojenden Sanatçılara Çağrı
Galeri Diyojenden Sanatçılara Çağrı
1+40 ”Ali” Fotoğraf sergisi
1+40 ”Ali” Fotoğraf sergisi
UPI 2.Uluslararası Fotoğraf Festivali
UPI 2.Uluslararası Fotoğraf Festivali
Çocuk Fotoğrafçılar Atölyesi
Çocuk Fotoğrafçılar Atölyesi
Çinli Fotografçılar İzmir’de
Çinli Fotografçılar İzmir’de

Destekçilerimiz

Patikatrek
Türkü Tour
Pokutsal
GeziPort
Molarize
Time Travel